Nyt kun alan olla pikkuhiljaa toipumaan päin tästä kuolettavasta (ainakin melkein...) nestehukasta ja darraisesta olosta (vaikka alkoholia en ole nauttinut edellisiltana tipan tippaa), voinen kirjoittaa siitä mikä on perseestä tänään. 

Nimittäin se, kun heräät aivan liian myöhään ja jalkoihisi kauttaaltaan sattuu (menkat), mahaasi sattuu (nälkä ja menkat), päätäsi jomottaa lievästi (nälkä, nestehukka, kofeiinin puute) ja muistat tulleesi kusetuksen uhriksi (ei siitä sen enempää, KÄRÄJILLÄ TAVATAAN!!!!1!!!!!!!1) ja saat huomata, että kodinkoneen nettimyyjä ei ole vastannut viestiisi. Kofeiinin puutteessa ja niin sanotusti hieman huonossa hapessa keität ensimmäisenä "aamu"kahveet saadaksesi pääkoppasi toimimaan. Mutta kahvista tuleekin aivan p... kuraa ja se alkaa vituttaa vähän lisää. 

Juuri kun suunnittelet soittavasi närkästyneen puhelun em. myyjän perään saat huomata eräältä nimeltämainitsemattomalta Tori.fi -sivulta, että kyseinen myynti-ilmoitus on poistunut. Tästä voimme vetää nopean johtopäätöksen, että tavara ei ole enää myynnissä. Kiitos tälle persläpimyyjälle siitä, että ainakin melkein viitsi kertoa asiasta tälle potentiaaliselle ostajaehdokkaallekin.

No mutta... vielä minä nousen ja näytän tälle typerälle ihmisolennolle mistä kana pissii! En ole koskaan tajunnut kyseistä sanontaa mutta se kuulostaa hienolta, joten halusin käyttää sitä.

"Ja lääkettä ei oo, mä tyydyn kohtaloon..." Vasta kun kirjoitin loppuun kyseisen tekstinpätkän tajusin, että sehän sopiikin mainiosti minun kurjaan elämääni!

Joo, ei nyt aleta puhua tämän kappaleen esittäjästä sen enempää, vaikka teillä rakkailla lukijoilla (joita epäilemättä on sankka joukko) kutiaakin pimpit siihen malliin että hihihihi.

Uskaltaisin väittää, että tämä ilta tulee menemään vielä todella pahasti päin mäntyä, onhan elämä vähän sitä itseään. Mutta aina voi olla fuckin' hardcore ja kokeilla onneaan.

Ihan OK illanjatkoa kaikille!