Kaikki tajuavat että tuotteita täytyy uudistaa jatkuvasti jotta kauppa käy ja sitä rataa, mutta joskus (helvetin usein) uutuustuotteet menevät aivan överityperiksi. Tämä nyt ei ole uutuustuote uusimmillaan, mutta otetaan esimerkiksi se "kahden käden menevä sipsipussi." Muistanette sen...? Hienoa!

Kysymys kuuluu: KETÄ VITTU KIINNOSTAA että mahtuuko sinne saamarin sipsipussiin nyt yksi käsi vaiko kaksi kättä?! Ne saakutin sipsit voi vaikka kaataa KULHOON jos on niin ylitsepääsemättömän vaikeaa ottaa niitä sieltä pussista kun sinne ei nyt mahdukkaan koko lärvi ahmimaan sipsejä alta aikayksikön.

Mutta kuten sanottua, aina täytyy keksiä jotain mukamas hienoa jotta ihmisten aivot menisivät solmuun ja oppisivat kuvittelemaan, että minä TARVITSEN ehdottomasti sipsipussin, johon mahtuu kaksi kättä, koska on se nyt vaan NIIN PALJON kätevämpi kuin perinteinen pussukka!

 

Toinen asia, sekin sipseihin liittyen on tämä Estrellan uutuus Rough Cut. En muista sanatarkasti mitä vuodatusnetin ylläpito sanoi mainostuksesta, mutta tämä olkoon nyt sallittua! Uusi Estrella Rough Cut on ronski elämys! Aivan erityinen rapeus on saavutettu paistamalla hieman tavallista paksummat lastut hitaasti kuorineen kullankeltaisiksi. 

.......................Oikeasti?

 

Siis... ihanko oikeasti joku keksii että tehdään rapeista herkuista nimeltä sipsit ENTISTÄKIN rapeampia? Ja sitten kuvitellaan, että ihmiset juoksevat pää kolmantena jalkana ostamaan näitä maagisen rapeita vitun sipsejä?

No... niinhän ne toisaalta tekevät... Koska onhan se nyt kuitenkin loppujen lopuksi AIVAN PAKKO kokeilla, että ovatko nämä maagisenrapeat sipsit ihan todella aidon oikeasti rapsakampia kuin orikinaalit!

Tämän postauksen lopetan suurieleiseen huokaukseen ja silmien pyörittelyyn. Että te ihmiset jaksattekin olla typeriä!

Nyt! Hyvää huomenta... ei vaan hyviä unia, koska minähän menen nyt nukkumaan oli maailma siitä mitä mieltä tahansa!