Sen sijaan muistin erään toisen asian.

 

Kaupan kassatyö on työ, jossa viimeistään tajuaa ihmisten tyhmyyden. Kyllä, minä olen (tai OLIN, luojan kiitos...) töissä kaupassa, mutta LUKEEKO OTSASSANI, ETTÄ TIEDÄN VITTU KOKO KAUPAN TUOTEVALIKOIMAN HINNAT tarkastamatta niitä kassakoneelta?? (olettaen, että tuotteen hinta ei ole jossain näkyvällä paikalla hyllyssä.) Älä tule kysymään, että PALJONKO TÄMÄ MAKSAA? kun en ole lähelläkään kassaa.

 

MINÄ EN TIEDÄ. MINÄ EN VITTU TIEDÄ.

 

Sen sijaan tule kysymään, että "voisitko katsoa siitä koneelta, että minkä hintainen tämä on, kun tuolla hyllyssä ei näkynyt hintaa? Kiitos!" 

 

Jos haluat säilyttää fiksuutesi myyjän (ja muiden asiakkaiden) silmissä, niin lue ihmeessä se koko kuitti loppuun asti, ennen kuin syöksyt myyjän kimppuun tärkeästi todeten: "Otit muuten sitten TÄYDEN HINNAN näistä ALENNUKSESSA olevista tuotteista!" "Katsotaans... Tuolla kuitin alaosassa näkyy ne alennukset kyllä :)" "Ai katsos... Juu sori ei tässä sitten mitään mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi!!! ---------->"

 

Ja myyjä naurahtaa mielessään: Idiootti. ^__^

 

En ole koskaan ollut minkään sortin luontoaktivisti, mutta ihmisten muovipussien hamstraus on myyjän näkökulmasta aika kamalaa katsottavaa. Monesti mieleni olisi tehnyt sanoa, että "en myy, et tarvitse."

FOR REAL!!?? Voit kantaa sen paskapaperisi kädessä ja maitolitrakin menee sutjakasti siihen läpinäkyvään pikkupussukkaan. Et tarvitse sen takia sitä jättimuovipussia. Tietenkin se läpinäkyvä pikkupussukkakin on muovia, mutta itselläni moiset pussukat ainakin menevät hyötykäyttöön kissan paskapökäleitä siivotessa. 

Joten jos et jo omista kissaa, on sinun korkea aika hankkia sellainen. 

 

Tästä päästäänkin aiheeseen läpinäkyvät pikkupussukat, hedelmäpussit, miksi ikinä haluatkaan niitä kutsua. Kyllä, niitä SAA ottaa ihan vapaasti siitä, ei maksa mitään. Ota vaikka koko rulla! Tai älä ota ihan koko rullaa... mutta melkein koko rullan voit ottaa!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Note to people: Älkää olko tyhmiä! Olkaa fiksuja.

Kohta tulee salkkarit, joten telkkarit auki, HETI!

 

Hyvää illanjatkoa!