Jos minä tapaan aikuisen miehen, joka käyttää sellaista 


hirvittävän...kammottavan...uskomattoman...epätodellisen säälittävää ja noloa saittia/appia kuin IRC-GALLERIA/KUVAKE/INSTAGRAM/KIK MESSENKERI, en tiedä pitäisikö minun nauraa katketakseni vai hävetä sekaantumista retardiin.

Kun tapaat potentiaalisen miehen, varmista heti ensimetreillä, ettei äijällä ole pienintäkään kontaktia ylläoleviin retardijuttuihin. Tämä koskee vain aikuisia miehiä. Teinipippeleille, anteeksi pojille suotakoon lasten leikit.


Mitä muita kriteerejä ihmisillä on yleensä kuNppanilleen? Rehellisyys, luotettavuus, uskollisuus... joo joo, plaa plaa plaa, saanko nukahtaa?

On paljon mielenkiintoisempaa, jos kriteerit ovat kerrassaan omituisia. Tai edes aavistuksen verran tavallisesta poikkeavia. Antaisitko pakit miehelle, joka käyttää "liian värikkäitä" vaatteita? OH YES! Allekirjoittanut ei voi sietää käveleviä sateenkaaria. Niissä on vain jotain vastenmielistä kerrassaan.

Mitä muita turn OFFEJA allekirjoittanut voisi paljastaa? 

Mikäli mies asuu vaatimattomasti vuokralla betonihelvetissä eikä näe pienintäkään syytä muuttaa pois, on aika sujauttaa lenkkarit jalkaan ja juosta niin lujaa...

Allekirjoittanutta itkettää tunnustaa, että tulipahan joskus tapailtua "miestä" (henkisesti pikkupoikaa), joka asui (ja asuu) eräässä erittäin kuolleessa kaupungissa, jonka nimittäminen kaupungiksi on kylläkin jonkin sortin kunnianloukkaus kaupunkeja kohtaan. Nimittäin tässä "kaupungissa" ei ole elämää nimeksikään ja ihmiset siellä ovat no... juntteja? Selkäpiitä karmii muistellessani yhdistelmää ei-niin-esteettisen-kauniit-hampaat, ruikulakroppa, junttityyli ja junttimurre samassa paketissa. Saanko itkeä? Kiitos.


Hyvää aamuyötä kaikille, paitsi rumille junteille!