Toisin kuin äsken mainitsin, en voikaan mennä vielä sänkyyn makaamaan ja miettimään maailman menoa. Tuli nimittäin mieleen uusi asia, joka on perseestä.


Me kaikki tietänemme kissanruuat. Märkäruuat. Ne sellaiset hupsut pussukat, joissa on jotain ikivanhaa mönjää, jota kissanruuaksi kutsutaan. Kauppojen hyllyillä komeilee nimeltä mainitsematon ruokapussukka, joka sisältää kuulemma naudanlihaa. Okei, hyvä, kelpaa varmaan monille kissoille. Paitsi että nuo märkäruokalihamönjäthän ovat todellisuudessa kaikkea muuta kuin ehtaa lihaa, joten kissanruuan valmistajat haistakoon paskan.

Ei siinä vielä mitään, mutta tässä kyseisessä ruuassa on seassa niinkin hienoja ainesosia kuin tomaattia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa. Hmmm, kelpaa, kelpaa... HETKONEN??? Tämä on KISSANRUOKAA. Mitä vittua?

Niin siis kissahan on lihansyöjä - aina ja ikuisesti. Halusimme tai emme. Kissan ruokavalioon kuuluu kaikki hienot kasvikset ja muut hömpötykset yhtä paljon kuin naulat ihmisen ruokavalioon. Toisaalta en kylläkään tiedä mitään eläinlajiakaan, jonka ruokavalioon kuuluisi naulat tai muut hupsut remonttitarvikkeet, mutta ei se mitään...

Sitä paitsi useat/useimmat/kaikki/en vittu tiedä kasvikset ovat myrkkyä kissalle. Allekirjoittanutta hävettää tunnustaa, että on tullut syötettyä moista paskaa omalle kisulle. Siis edellä mainittua "gurmee"paskaa. Se on sentään kelvannut kissalle, vaikka useastakaan syystä sitä ei kyseinen katti saa enää syödä, kuten ei mitään muutakaan kaupan peruskakka"ruokaa."

Allekirjoittanut pahoittelee sanan ALLEKIRJOITTANUT viljelyä, koska allekirjoittanut vihaa sitä ihan yhtä paljon kuin te rakkaat faniseni, jotka olette ALLEKIRJOITTANEEN poustauxia lukiessanne miettineet, että keksisi jo jotain uutta, onpa ärsyttävää toitottamista kerrassaan. Tässä välissä on pakko käydä kakalla, palataan asiaan.

Kakkaaminen oli mukavaa pesukoneen lämmittämässä kylppärissä<3 Nyt otan hyvänmakuisen Pamol F -tabletin, joka maistuu mustaherukalta. 

Ja nyt menen laittamaan lakanan sänkyyn, joten hyviä yönjatkoja rakkaille faneilleni ja palatkaamme asiaan sitten kun uusi päivä koittaa uusine vituttavine asioineen.


Näkemiin!