En haluaisi kehuskella, mutta olen huomannut, että olen toisinaan (aika useinkin) liian ihana. On kamalaa, kun tiedät olevasi kamalan IHANA mutta sinun täytyy vakuutella ihmisiä siitä, koska jotkut ihmiset ovat synnynnäisiä pessimistejä eivätkä näe ihanuuttasi. Välillä tämä asia itkettää, sillä tiedän, etten voi koskaan ikinä nevaeva iskeä itseäni ja saada kokea vuorovaikutusta itseni kanssa.

Toisinaan on pelottavaa huomata, miten mahdottoman positiivisesti ja iloisen rempseästi sitä suhtautuu elämään ja ihmisiin, vaikka juuri ihmiset olisivat aikoinaan saaneet sinut vaipumaan synkkiin, tahmaisiin pohjamutiin, joihin olet toisinaan sataprosenttisen vakavissasi ajatellut jääväsi ikuisesti. Tämä piirre on asia, mikä hämmentää pienen ihmisen sielua. Jotkut ihmiset ovat KÄSITTÄMÄTTÖMÄN POSITIIVISIA, vaikka aihetta olisi kokemusten perusteella heittää kirves kaivoon ja hypätä itse perässä.

 

En voi millään muotoa sanoa rehellisesti, että käsittämätön positiivisuus olisi perseestä. Ihmiset, jotka eivät kunnioita käsittämättömän positiivisia ihmisiä ovat PERSEESTÄ. Joten kaikki KPI - Käsittämättömän Positiiviset Ihmiset; tehdään se asia selväksi KNI - Käsittämättömän Negatiivisille Ihmisille ja yritetään tehdä maailmasta positiivisempi paikka tallustaa!! Niin, vaikka faktoja unohtamatta; onhan elämässä moni asia perseestä.

Kuten esim. paska, jolla on monia erinäisiä muotoja. En voi sille mitään, mutta koen järjetöntä hyvänolontunnetta paskoessani niin maan perkeleen paljon. Se on ikään kuin sellainen puhdistautumisriitti. Ai sinulle RIITTI? ;) Minulle ei.

 

Tai no, vaikka paskantaminen on asia, josta riittäisi paljon puhuttavaa, voinemme jättää aiheen sikseen - ainakin toistaiseksi. 

En voi toki myöskään sanoa lämpimän/lauhan talven olevan millään muotoa perseestä, mutta sen aiheuttama hikoilu on sen sijaan syvältä SIELTÄ. 

Ihmisen kieroutunut mieli tuppaa ajattelemaan, että talvella on kylmä. Sitten sitä aina pukee "sään mukaisesti" päälleen ties mitä lämpöistä hupsua taminetta, mutta ulkona saa huomata, että tamineita on päällä LIIKAA. Ja on kuuma. Ja hiki virtaa. Vittu.

Synnynnäisesti hikoilemattomat ihmisperseet eivät ymmärrä tätä ongelmaa, mutta allekirjoittaneella on jonkin sortin hikisairaus, joka aiheuttaa hillitöntä hikoilua vaikka talvipakkasilla kropan hytistessä ja varpaiden palellessa. Ainakin sisätiloissa. Hikoileminen - se on muuten perseestä. Ja tästä mieleeni tuli salkkarit, jotka on nyt katsottava. Joten KATSOMO auki ja nauramaan!

 

Hyvää illanjatkoa tasapuolisesti melkein kaikille!!! Kello on 0:22 ja on aika piristyä pariksi tunniksi ja mennä sitten nukkumaan.