Mukasivistyneet kusipäät ovat syvältä SIELTÄ. "Täsä myö kultsipuppelin kans kahotaan jottain helekutin tyhmää telekkariohjelmaa meirän yhteisessä betonihelvettivuokrakämpäsä ja siemaillaan viiniä niin vitun sivistyneesti että oksat poies! Ja kyytipoikana maistelloon tiätysti vähän juustoja ja viinirypääleitä! Ihanan aikuismaista  mukahienoa. Fuck you!

Tiedätkö mitä minä teen, kun haluan nautiskella? Tiedätkö? Minä vedän vittu Fazerin sinisen naamariin ja sillä hyvä. Ja noin puolen tunnin päästä tästä toimenpiteestä paskon muuten niin maan perusteellisesti että...

Ja silloin kun meikä"poika" maistelee alkoholia niin se on sellaista että lantrattua kossua naamariin ja hilipatiheijjaa. Siiderikin keleppoo.

Mikäli en olisi auttamattoman laiska paint-taiteilija ja googlekuvien kopiointi olisi sallittua, tekisin jommankumman. Nyt en jaksa tehdä kumpaakaan, joten saatte rakkaat faniseni tyytyä kuvattomaan postaukseen. Mutta mitäs *piiiiip* väliä sillä on? Sanat kertovat enemmän kuin yksi kuva. Tai jotenkin niin se kai meni.