Niin, mainitsin salkkarit tuossa vähän aikaisemmassa poustauxessani, ääliö.


Olen miettinyt hiljaa mielessäni, että miksi niistä jaksoista tehdään niin kamalan vammaisia? Olkoon minkä sortin saippuapaskaa tahansa, niin järki käteen. Aivokuolleille suunnatun kidutuspelin lanseerausbileet, joissa kaduilta poimitut kutsuvieraat virnistelevät taustalla miettien: "Ei vitsi, mä oon nyt kameran eessä, mitenköhän päin mun täytyis tässä olla? XD Oho, katsoin melkein suoraan kohti linssiä, hupsista XD Ja takaisin asiaan, keskity, keskity, näyttele, näyttele..."

Amadeusta kuvattaessa kohtaus alkaa poikkeuksetta aina samalla kaavalla: Sergei seisoo jonkun kadulta poimitun nobodyn vieressä tämän tehdessä jotain typerää liikettä ja repliikki on aina sama: "Hyvä, juuri noin, jatka vaan samaan malliin. Ja lopuksi sitten palautusjuoma ja that's it, okei? Hyvä, näillä mennään!!" ja sitten mennään jauhamaan paskaa sisään tulleen vieraan kanssa, joka on poikkeuksetta joku tuttu. Ja kadulta poimittu nobody nyökkää typerän näköisesti sanaakaan sanomatta ja nobodyn kasvoilta voi lukea taas: "Ei vitsi, mä oon nyt kameran eessä, mitenköhän päin mun täytyis tässä olla? XD Oho, katsoin melkein suoraan kohti linssiä, hupsista XD Ja takaisin asiaan, keskity, keskity, näyttele, näyttele..."


En muista mikä sen jakson nimi oli, mutta ihan viime päivien salkkareissa bongasin eräässä Oliver-kohtauksessa jonkun mystisen käden Oliverin takana. Mietinpähän vaan, että mikähän vitun virka silläkin kädellä oli? Onko se joku Oliverin Henkilökohtainen Kannattelija, joka pitää pikku-Oliverin pystyssä ja paikoillaan, kun tämä meinaa aina kaatua ja karata takahuoneeseen henkilökunnan keksejä syömään. Ja kun Sergei soitti "salamyhkäisen" puhelun ja pyysi "salamyhkäistä" tyyppiä tulemaan heti paikalle, niin siinä vaiheessa kun tämä henkilö seisoi ovella, oli kuvakulmassa taktinen virhe. Helunan hiuspehko näkyi heti, joten eipä tarvinnut jänskättää, että kukas se siellä ovella seisookaan! XD Tarkoitushan oli tietenkin hämätä typeriä katsojia luulemaan, että linnaveikko se siellä ovikelloa rinkuttelee.

Kertoisin teille, että salkkarit ovat perseestä, jos en olisi sitä jo tehnyt. Nyt tyydyn vain kertomaan loppuun pienen Oliver-faktan: Oliverin oikea nimi on - mikäs muu kuin Oliver. Se on hämmentävää, mutta totta. Yritetään elää sen kanssa. 


Hyvää huomenta ja hyviä unia rakkaille faneilleni!!!!