Allekirjoittanut on kokenut elämässään valaistuksen. Ennen tärkeää roolia elämässä näytellyt raha (raha on yleinen vaihdon väline, arvon mitta, omaisuuden muoto sekä valuutta, jos joku ei tiennyt XXDDD) on nykyään ainoastaan... väline. Ei täysin arvoton sellainen, mutta ei maailman arvokkainkaan.

Yksin asuessa saa viimeistään kokea tunteen, kun tarpeet eivät ikinä lopu, mutta raha kyllä loppuu. Mutta allekirjoittanut on ottanut asenteen, että ei voi mitään. Rahaa tulee, rahaa menee. Jos et käytä rahaa, et elä.

Tästä päästäänkin sutjakasti aiheeseen piheys ja pihit ihmiset, jotka ovat totaalisen sieltä. Järjenkäyttö on sallittua, mutta siinä vaiheessa kun juostaan kaupasta toiseen etsimässä 2 senttiä halvempaa maitolitraa on jotain pielessä - ja PAHASTI.

Pihi ihminen ei hanki mattoa kotiin. Mattojen hinnathan liikkuvat siellä satasissa, jos joku ei tiennyt. "Mitä minä matolla teen? Pärjään ilmankin. Sitä paitsi sehän likaantuisi koko ajan ja sitten se olisi hankala puhdistaa..." Joo joo. Uskotko tuohon itsekään, pihi?? 

Pihi ihminen ei näe ongelmaa nälässä kärvistelyssä. "Kyllähän tuossa olisi Siwa vieressä, mutta se on niin kamalan kallis pulju... kyllä minä pärjään näinkin, ei pieni nälkä ihmistä tapa!"

Pihi ihminen ei osta uutta vaatekappaletta, joka on saanut hänet näkemään vaaleanpunaisia sydämiä ja hihkumaan ihastuksesta, jos siitä joutuu pulittamaan enemmän kuin 10 €. Silloinkin pihin sydän pamppailee ärsytyksestä kassan sanoessa hinnan. "Kymmenen euroa. Onhan se kuitenkin AIKA paljon jostain vaatteesta..."

"No ei se nyt välttämättä niin hieno ollutkaan... ja onhan minulla näitä, kaikennäköisiä... ikivanhoja... rättejä... joo, niillä pärjätään vallan mainiosti."

Pihi ei viitsi hankkia uutta lamppua palaneen tilalle. Onhan näitä toimivia lamppuja vielä pari jäljellä tuossa kattovalaisimessa. Mitä siitä, vaikka valaistus on hieman himmeä ja iltahämärässä on vaikea erottaa kissaa rotasta. Näillä pärjätään!!!

Ja lista jatkuu jatkumistaan...

 

Me kaikki tiedämme edes yhden pihin ihmisen, uskallan väittää. Ehkä se ihminen on lähempänä kuin olet osannut kuvitellutkaan, wink wink... No ei sentään. Mutta mistäs sitä tietää. En tunne teitä rakkaat faniseni, joita on epäilemättä sankka joukko. Tuon olen sanonut ennenkin mutta ei se haittaa.

 

Pihin ihmisen elämä on tyhjää täynnä. Pihin päivät kuluvat käännellessä ja väännellessä olematonta budjettia ja itkun tuhertamista siitä, kun se olematon budjetti ylittyi 50 sentillä.

Piheys on perseestä eikä siitä kukaan hyödy. Elämä ei muutu sen hienommaksi vaikka tilillä komeilisi miljoona euroa. "Sehän on massii vaan..."

Joten eiköhän heitetä piheys nurkkaan ja aletaan vittu ELÄÄ! Vaikka toki pihilläkin on vastakohtansa, joka sekin on perseestä kun järjellä ajattelee. Siitä ehkä myöhemmin...

 

Hyvää illanjatkoa!! Salkkarit menivät sivu suun mutta onneksi katsomo pelastaa.