Allekirjoittanut kertoi teille rakkaille faneille juuri liiallisesta ihanuudestaan, mutta käsi sydämellä: onhan se nyt aivan perkeleen mahtavaa olla toisinaan Itsekäs isolla I:llä ja järkätä asiat juuri tasan itselle parhaaksi. Ajatella tasantarkkaan vain ja ainoastaan ITSEÄÄN. MINÄ, MINÄ, MINÄ. Miten autuaan ihanaa!

Me kaikki olemme joskus luoneet feikkinickejä netissä selvittääksemme mitä mukamas niin ihanat läheisemme meistä todella ajattelevat. Silloin kontrolli on itsellä. Ja vain itsellä. Yleensä ihmiset ovat uteliaita kun on uusi tuttavuus kyseessä, eikä raaskita ihan heti blokata toista, vaikka se kyselisi vähän hassuja. Kun saat tietää jännittäviä juttuja itsestäsi voit joko hymyillä iloisesti tai paljastaa koko paskan ja heivata *tähän ruma sana* helvettihin.

Onhan se välillä myös ihan kiva tehdä jotain pientä, mitä toivoo ettei toinen tekisi. Olet ehkä pyytänyt, ettei poikaystäväsi/tyttöystäväsi kuuntelisi sinun läsnäollessasi sitä MAAILMAN KAMALINTA musaa. Pää hajoaa, se on niin huonoa musaa, eikös?

Mutta kun tarkemmin mietitään... eikö olekin hassulla tavalla tyydyttävää poika-/tyttöystävän ollessa kaaaukana poissa... luukuttaa sitä samaa paskaa? Ei se nyt ehkä NIIN kamalaa paskaa ole... on vaan hauskaa, kun voi olla tiukasti jotain mieltä ja kontrolloida toista ihmistä jollain minimaalisella tavalla... Kaikki me haluamme kuitenkin kontrolloida, myönsimme sen tai emme... 

 

Vaikka tietysti SUPERihanille ihmisille on ehkä kaikkein parasta olla SUPERihana itsekin. Koska vaikka moni asia elämässä on perseestä, on välittäminen aika kiva juttu<3 Välitetään siis muistakin kuin itsestämme - ainakin vähän.

 

Hyvää yönjatkoa rakkaille faneilleni! 

 

...Salkkarit olivat taas tuttua laadutonta paskaa, mutta joku hupsu juttu niissä koukuttaa. Mikäköhän se juttu on? Sitä minä en tiedä.