Mitä vittua?

 

Se, että ihminen rakastaa lihan makua ja syö sitä, ei tee kenestäkään julmaa ihmistä. Julma ihminen on sellainen, joka piiskaa lemmikkiä perseelle ja laiminlyö koko otuksen. 

Vegaanius on typerää erilaisuuden tavoittelua, jonka vuoksi joka ikinen ruoka täytyy valmistaa vaikeimman kautta. Et juo lehmän maitoa, koska lehmä on eläin? Mitä vittua for real? Siis... FOR REAL???

Et voi syödä *näitä* etkä *noita* karkkeja, koska niissä on jotain vitun eläinperäistä E-koodiainetta? Selittäkää joku minulle tämä typerä pelleily. Tai ei - älkää selittäkö, en tahdo kuulla enää yhtään enempää vegaanien hourailuja.

Jos haluat olla niin loputtoman jalo ja pyhä ihminen maailmalle ja elukoille, niin miksi et paijaa sitä omaa mahdollista lemmikkiäsi joka päivä ja vietä sen kanssa laatuaikaa. Tai hoida muiden otuksia. Sen jälkeen laitat jauhelihan pannulle tirisemään ja teet siitä jotain maittavaa ruokaa. Et sentään laita sitä omaa tai kaverin lemmikkiä pannulle tirisemään (ethän?), joten...?????

 

Allekirjoittanut kiittää ja kuittaa kertomalla, että tulipahan syötyä tänään oikein maittavia jauheliha-salaattiburritoja, njams. Köyhät täytteet, mutta pursuivat yli - taas.

Burritot eivät ole perseestä, burritot ovat pelastus ihmiskunnalle. Nyt otan suunnaksi sänkyni, jolle asettuessani aion miettiä maailman menoa ja vegaanien typeryyttä. Pyytäisin anteeksi karskia kielenkäyttöäni, jos olisin pahoillani.

Loppuun haluan kertoa satunnaisia yöllisiä ajatuksiani, jotka pyörivät mielessäni: viinirypäleet, nukutus ja pizza. Älkää kysykö - en kerro.