Sitä en tiedä vielä.

 

Allekirjoittaneen pitäisi olla jo mennen tullen nukkumassa, mutta sen sijaan hän keitti yökahvit ja päätti hupsuna veikkosena toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa kokeilla Alepa Kauppakassi -palvelua. Väsyttääpäs muuten aivan vitusti. Ja päätäkin särkee. No, apunamme on onneksi taasen hyvänmakuinen Pamol F, joka liukenee juuri allekirjoittaneen suussa valtoimenaan.

Takaisin asiaan, bitches! Tämä hassunhauska kokeilu sai alkunsa siis siitä, että a) allekirjoittaneen lähin Alepa on jossain perseessä, b) allekirjoittaneen lähikaupat ovat kalliita ja omaavat paskat, rajoittuneet valikoimat ja c) allekirjoittanut bongasi hassunhauskan "tarjouksen"; S-etukortilla kotiinkuljetus 6,90 €. Niin ja tietenkin d) onhan allekirjoittanut aivan vitun laiska ihmisolento, joten ajatus sängyssä makaamisesta ruokakassin saapumista kotiovelle odotellessa kuulostaa paremmalta kuin hyvältä. Sen sijaan em. virke ei kuulostanut hyvältä, mutta sehän ei menoa haittaa... EIHÄN?!?!!?????

Vitunmoisesta mainospuheesta huolimatta allekirjoittaneella ei ole minkään sortin yhteyksiä Alepaan, että ihan tiedoksenne vaan!

Oli miten oli, nyt on tilaus lähtenyt matkaan ja allekirjoittanut odottaa innolla hetkeä, jona keltainen kassi täynnä mukavia ostoksia saapuu kotiin. 

Ja tietenkin tämän tapahtuman jälkeen on aika kertoa Teille, rakkaat faniseni, että ONKO se Kauppakassi perseestä vaiko ei?

Nyt minä menen sänkyyn makaamaan ja kiroamaan henkilökohtaisia murheitani. Taustalle laitan soimaan tämän: http://youtu.be/iaKHIf6Bdn8

 

Hyvää yönjatkoa kaikille faneilleni! Olette ihan ok.