Säästelin Alepa Kauppakassi -arvostelua paremmalle ajalle. Nyt voinen kertoa tulokset.

Blogin kannalta olisi tiettävästi parasta sanoa, että Kauppakassi oli perseestä, mutta jos lähdetään miettimään tätä asiaa ihan totuuspohjaisesti (kuulostinko tarpeeksi poliittiselta???!! Mitä hittoa se sitten ikinä tarkoittaakaan...), niin olihan se perkeleen kätevä jutska. Kyllä oli pari meikäläisen päivää pelastettu ihan vain siksi, ettei tarvinnut raahata ahteria lähikauppaan. Kyllä, olen nyt käyttänyt Kauppakassia peräti kaxi kertaa.

Tosin toisella kerralla olin mainitsemattomasta syystä erittäin huonotuulinen, 

-vointinen ja kaikkea muuta mahdollista paskaa, minkä vuoksi keltaisten kauppakassien ilmestyminen ovelle ei saanutkaan minua hihkumaan riemusta. Lisäksi tavaranahneet (?!?) silmäni havaitsivat välittömästi puutosta pussukoiden sisällössä. Sen enempää miettimättä tartuin Nokian luuriin ja soitin asiakaspalveluun pyöritellen mielessäni katkeraa tilitystä siitä, kuinka pussukoiden uumenista puuttui kahvi ja jauheliha. Onneksi sieltä asiakaspalvelemattomuusnumerosta ei vastattu, sillä silmäni havaitsivat lähes heti luuriin tartuttuani sanat "Tuote loppunut" paperilappusessa, joka tulee tilauksen mukana. 

Vittu. Minä kun luulin, että tämä maaginen Alepan Kauppakassi on palvelu, josta saan KAIKEN mitä tilaan, eikä mikään ole ikinä loppu. No, luulin väärin. Mutta sainpahan edes jotain, joten ihan okei!


Voinko suositella Kauppakassia rakkaille faneilleni? Mikäli sinulta löytyy S-etukortti ja rutkasti laiskuutta - KYLLÄ! Aion itsekin joskus tulevaisuudessa pitää kolmannen totaalilaiskottelupäivän ja tilata sapuskat suoraan nokan eteen, mutta täytyy silti varoa, ettei vallan koukkuunnu tähän metodiin, sillä tuleehan se pidemmän päälle kalliiksi lystiksi perkele.


Nyt minä jatkan mietiskelyä ja ajelehdin pois blogin parista tältä erää.


Hyvää huomenta heille, joilla hyvä huomen on. Itselläni on valitettavasti p.a.s.k.a huomen ja haluaisin vain haistattaa vitut maailmalle. 

(Huomen... Onpas siinä kerrassaan ärsyttävä sana.)


...Poislukien Arvon Faniseni, joille toivotan täten ainakin

1 % verran parempaa aamua ja tulevaa päivää!