Bussi, juna, ratikka, metro... Liikaa paikkoja, joissa menettää järkensä.


Haisevat ihmiset julkisissa(kin). Minä en ole aamuihmistä nähnytkään, joten olen aamuisin vittuuntunut kuin seiväs perseessä istuva... joku otus. Vitutuksen kruunaa aamutuimaan julkisiin astuvat haisevat ihmiset. Saatana menkää suihkuun!!!

Omaa musiikkia huudattavat ihmiset.  Joo, ehkä se kuuntelemasi biisi (joka kuuluu koko bussissa btw) on ihan hyvä tai jopa tosi hyvä ja menevä, mutta minä en silti tahdo kuulla sitä. Minulla voi olla pää kipeä, vituttaa tai mitä ikinä tahansa ja siihen päälle joudun vielä väkisin kuunnella raikaavaa musiikkiasi. Minä kuuntelen omat musani kotona, joten laita sinäkin saatanan vajukki sitä volaa pienemmälle. Ihan jo omien korviesikin takia, jos yhtään kiinnostaa sellainen pikkuseikka.

Ärsyttävät pikkukakarat. Tarvitseeko tätä selittää? Pikkukakarat, joilla on korvia raastavan ärsyttävä ääni ja siihen päälle hermoja raastavan idioottimaiset pikkukakaroiden jutut. Fuck you. 凸(¬‿¬)凸


Kaikkia ja kaikkea töllöttävät ihmiset. Jos julkisessa on joku vähän poikkeava tyyppi seassa, töllöttäjä töllöttää häpeilemättä koko matkan ajan tätä kummajaista ja mittailee tätä päästä varpaisiin. Tämä aiheuttaa fiksuissa kanssamatkustajissa suunnatonta myötähäpeää. 

Niin se on. Huonona päivänä vituttaa tyhmän näköiset ihmiset, kailottavat ihmiset, ärsyttävän ilmeen tekevät ihmiset, ärsyttävän tekopirteät paskiaiset, huutavat kakarat, rumasti meikkaavat ihmiset... No tiivistettynä kaikki. 


Kun taas hyvänä päivänä sitä unohtaa, että tällaisia häiriötekijöitäkin on olemassa. Tällä hetkellä allekirjoittaneella on oikein mukava fiilis, sitä täytyy juhlistaa!


Lähdenpä siis kauppaan. Hyvää illanjatkoa rakkaille faneilleni, paitsi heille, jotka repivät kanssamatkustajien hermoja olemalla ärsyttäviä jollain tavalla!