Väsymys on perseestä.

 

Elämä on perseestä.

 

Laskut ovat perseestä.

 

Kaikki on perseestä about.

 

Se on semmoinen homma että vituttaa niin maan perusteellisesti laskut ja niiden sekalaiset sijainnit!! Let me tell you; mokkulalasku (kyllä, käytän sellaista paskaa) tulee palveluntarjoajan sivuille, samoin puhelinlasku. Sähkölasku tulee paperilaskuna postissa, vuokrasta ei edes tule erillistä laskua vaan pienen pienten aivojen on ihan itse muistettava maksaa se saamarin vuokra joka ikinen kuukausi. Uskokaa tai älkää, mutta senkin VOI unohtaa!

Niin ja kotivakuutus, sekin tulee paperilaskuna. Yritä nyt sitten saatana soikoon muistaa, että missä on mikäkin vitun lasku ja onko sitä maksettu vai ei. Tänään Lindorff Oy muisti allekirjoittanutta somalla maksumuistutuksella. Sähkölasku unohtui - no hupsistaheijaa vaan! Allekirjoittaneen aivot eivät kykene handlata tätä loputonta laskukasaa. Fuck you!

 

Koska jokainen yleissivistynyt faniseni tietää, että allekirjoittanut on demittäjä, niin voinen kertoa suoraan että Demi.fi on perseestä. Sivuston aiheet pyörivät vuodesta toiseen samoissa äärimmäisen kuluneissa, vammaisissa aiheissa; ihastus katsoi minuun, EN KESTÄÄÄÄÄÄÄÄÄ XD, Mitä teen ihastuksen kanssa? Olemme jutelleet jo kerran saatana KIKissä vittu kikki hiiri, "Median luomat paineet - miten hallita herkkä ihmismieli? ;(", unohtamatta tietenkään IHANIA poikaystävä-keskusteluja. Poikaystävän veli sanoi näin, poikaystävän serkku teki näin, poikaystävän sisko sanoi poikaystävän sanoneen kaverilleen näin, poikaystävä pelaa, poikaystävä nukkuu, poikaystävä pettää, poikaystävä juo, poikaystävä syö, poikaystävä siivoaa, poikaystävä ei siivoa, poikaystävällä on kissa, poikaystävällä ei ole kissaa.

Poikaystävä, ihastus, poikaystävä, ihastus, KIKKI HIIRI KIK, INSTA, poikaystävä, ihastus, WHATSAPP, ihastus, poikaystävä, media, ihastus, media, WHATSAPP, ihastus, media...

 

MITÄ VITTUA? Haistakaa paska. Onko teillä jonkin sortin yhteissuunnitelma allekirjoittaneen aivojen tuhoamiseksi pala palalta vai minkä helvetin takia jauhatte vammaisia juttujanne vuodesta toiseen?!

 

Tilanne vaatii kylmää vettä. Ja demittämistä.