Sillä aikaa, kun odottelette tuloksia kokeilusta "Onko Alepan Kauppakassi -palvelu perseestä vaiko ei", ajattelin kertoa täysin randomisti itsestäni faktoja, joita kukaan ei ole kysynyt ja jotka eivät kiinnosta ketään, mutta haluan saatana kertoa ne silti.


Ainiin, sitä ennen: Teidän, rakkaat faniseni on nyt aika astua esiin koloistanne ja jättää merkki itsestänne kommentin muodossa! Julkaisen kommenteista ne, jotka sisältävät parhaat ylistysserenadit mahtavalle blogilleni.

No vittu läppä oli, julkaisen kaikki. 


Koska ehkä kuitenkin palatte halusta kuulla RANDOM-FAKTOJA allekirjoittaneesta, niin TÄÄLTÄ PESEE!


1. En lähde ikinä, koskaan, milloinkaan mihinkään käymättä ensin suihkussa. Jos minun päiväni alkaisi ilman suihkua, olisi se takuuvarmasti pilalla, no question about it.

2. Pesen myöskin hiukset joka ikinen päivä. Shampoon määrä, jonka käytän pesuun vaihtelee, mutta en vain kykene olla pesemättä hiuksia suihkun yhteydessä. Se olisi ennenkuulumattoman kamalaa. Pelkkä kastelu EI riitä.

3. Naispuoliselle henkilölle suhteellisen harvinainen asia: en ole i-k-i-n-ä, ja siis tarkoitan IKINÄ, edes yhtä kertaa käyttänyt meikkivoidetta. TOKI olen kotona ollessa kokeillut, miltä moinen tökötti näyttää pärstässäni, mutta siinä kaikki. Meikkivoide on asia, jonka tarpeettomuuteen omalla kohdallani uskon vakaasti myös tulevaisuudessa.

4. Meikäläisen halut saa hyrräämään riitely erään *pippeliolennon kanssa. Normaalisti meikä"poika" on suhteellisen asiallinen mitä tulee sexiin, mutta tällä hetkellä meikäläinen palaa halusta repiä häneltä vaatteet päältä ja ottaa hänet väkisin. AH.

*Nimi muutettu


Sen enempää en jaksa listata asioita, mutta listalle tulee luultavasti jatkoa vielä tulevaisuudessa!!!


Nyt on aika lopettaa lurittelut tältä erää, joten oikein mainiota huomenta kaikille! ...paitsi niille, jotka eivät jätä itsestään merkkiä kommenttiboksiin.