Mutta onhan elämässä kuitenkin moni asia aivan vitusti päin persettä. Yksi sellainen asia on paska kahvi. Kahvihan on tunnetusti J.A.A - Jokaisen Aamun Aloittaja, jota ilman allekirjoittanut ei kyllä lähde yhtään mihinkään. Mutta paska kahvi on paskaa ja paska kahvi vituttaa melkein enemmän kuin kokonaan ilman oleminen. Allekirjoittanut on myrtsinä, koska on juuri juonut paskaa kahvia, johon on mennyt kolme mitallista kaffia. Saatana mitä tuhlausta. 


Perseestä on myös se, että koskaan ei ole hyvä. Ja minä tarkoitan nyt järjestystä. Huonekalujen järjestystä. Juuri kun olet saanut raahatuksi tämän tuohon ja tuon tähän, niin johan on hyvä fiilis - yhden päivän ajan. Sitten kaipaat taas vaihtelua, uutta, piristystä. Minä kun rakastun huonekaluun tai tavaraan niin ihan hevillä ei rakkauteni lopu. Mutta allekirjoittaneeseen on sisäänrakennettu jatkuva uudistuksen halu mitä tulee sisustukseen. Se on perkele ärsyttävää vittu!!! Silti allekirjoittaneella on monta tavaraa ja ainakin kolme huonekalua, joista allekirjoittanut ei luopuisi mistään hinnasta. Siis oikeasti mistään hinnasta. Tunnearvo on arvoista arvokkain. Mitä vittua? Jotain sellaista saatana.

Nyt allekirjoittanut menee keittämään uudet kaffit ja toivoo, että tällä kertaa kofeiinijuoma suvaitsisi onnistua ja maistua hyvältä, ettei tarvitsisi vallan kokonaan vittuuntua tähän päivään. Läppä läppänä, ei allekirjoittanut niin helposti vittuunnu, allekirjoittaneella on perkeleen ihana mies mielessä. Saatana.


Päivä on vielä nuori ja Salkkarit eivät tule vielä aikoihin, joten nyt, rakkaat faniseni on virallisesti aika kuunnella musaa volat täysillä, juoda hyvää kaffia ja mennä suihkuun. 


Perkeleen hyvää päivänjatkoa aikalailla jokaiselle!