Mitä tulee vaikkapa kahviin. Allekirjoittanut on kuumeisesti yrittänyt löytää The Kahvia siinä kuitenkaan onnistumatta. Pitäisikö sen olla vaalea- vai tummapaahtoista ja mitä merkkiä? Allekirjoittanut oli jo luullut löytäneensä The Kahvin, mutta kun välillä on tullut kokeiltua muita merkkejä ja paahtoasteita, niin allekirjoittaneen aivot ovat menneet solmuun. Hetken aikaa allekirjoittanut luuli tummapaahtoisen kaffin olevan The Thing, mutta tänään tuntuu, että vaaleapaahtoista sen täytyykin olla.


Vittu.


Perseestä on myös uudet vaatteet, joissa on jo ostohetkellä nukkaa ja huomaat sen vasta kotona. No, ei näistä pöksyistä tarvinnut onneksi paljon pulittaa. Ei jotain huonoa ellei jotain hyvääkin, tai jotain sinne päin.


Tiedättekö tunteen, kun joidenkin ihmisten naama ja jutut ihan rehellisesti sanoen OKSETTAA? Ja mikäs sen ihanampaa kuin se, että aikaa kuluu mutta et vain kykene pyyhkimään näitä oksettavia muistoja mielestäsi. Allekirjoittanut saa kylmiä väristyksiä joistain oksunaamoista, joiden hirvittävät lärvit eivät lähde pois mielestä kulumallakaan. HRRRRRRRRRR.


Allekirjoittanut toivottaa rakkaille faneilleen jo etukäteen paljon jaksamista, koska tämän päivän jälkeen tulee mahtavassa blogissa olemaan parin päivän tauko, kun allekirjoittanut lähtee niin sanotusti tien päälle pois blogin äärestä.

Mutta tämä päivä on aikaa luritella joutavia joten otetaan siitä kaikki irti. Päivä on vasta aluillaan, joten nyt on aika metsästää epätoivoisesti pesua kaipaavia rättejä, vaatteita, mitä ikinä tahansa ja laittaa kone pyörimään - taas. Onkohan minulla pyykinpesuaddiktio? Voi olla!!

Sen jälkeen on aika tiskata ja laittaa kutakuinkin siisti kämppä vielä siistimpään kuntoon. Sen jälkeen tylsyys valtaa mielen. Kurjaa. Palataan asiaan, bitches!