Joskus (siis JOSKUS) (harvoin) (vittu) sitä havahtuu tilanteeseen, että omistaa aika monta oikein somaa vaatekappaletta ja ongelmaksi muodostuu se, että haluaisit esitellä kaikkia samaan aikaan yhden päivän aikana. Olisi mukavaa yhdistellä tämä paita noiden housujen kanssa ja... voi ei, sitten täällä oli vielä tämäkin ihana piiikku pikku toppinen, mutta eihän sitä saa mitenkään mahdutettua mukaan asuun! Kamalaa!

Mutta kun tällainen tunne valtaa sielun, täytyy siitä ottaa kaikki ilo irti. Koska onhan se niin, että 99 % pienen ihmisen ajasta sielun valtaa vitutus siitä, että ei ole mitään päällepantavaa. Pantavaa, tajusitteko XDXDXDXDXD Haistakaa paska.

Aamukaffit on ryystetty napaan ja pyykinpesukone pyörii - JÄLLEEN. Musiikki raikaa ja nälkä kurnii vatsassa. Aurinko paistelee ja päivän fiilis on "jotain hurjan kivaa voisi tehdä, mutta sinänsä mitään ei ole PAKKO tehdä."

Jääköön mysteeriksi että jotta josko jotain sitä tekisi tai olisi tekemättä. Oli miten oli, nyt jatkan musan kuuntelua ja siivoan EHKÄ.

...Taas.

...ttu.

Olen vakaasti sitä mieltä, että tällä pyykinpesu- ja siivousmäärällä ansaitsisin jonkin sortin pokaalin.

 

Oikein somaa päivänjatkoa rakkaille faneilleni, joita on epäilemättä sankka joukko!