Kevään tullen, kun ei enää tarvitse vuorautua toppavaatteiden uumeniin sitä huomaa, että vaatteet eivät pysy päällä. Mitä vittua? Well, let me tell y'all:

Housut tippuvat. Ei, älkää ehdottako vyötä. Se ei auta. Tai ehkä, jos sen kiristää niin tiukalle, ettei henki kulje ja mahamakkarat pursuilevat somasti joka puolelta. Korkeavyötäröiset farkut eivät taas sovi a) siksi, että ne eivät ole allekirjoittaneen styleen sopivat ja b) koska allekirjoittanut ei ole mikään luuviulu, jolla ei ole mahaa ollenkaan. Tiedättehän, jos käyttää korkeavyötäröisiä farkkuja niin mahan kohdalla ei saisi olla oikeastaan mahaa ollenkaan. Siinä pitäisi olla Ei-Mitään. Eli ei sovi meikäläiselle.

Rintsikoiden olkaimet valuvat. Sitä vitutuksen määrää...

Paita nousee ja/tai valuu. En tiedä mikä vittu siinä on, mutta voisin kyllä sanoa käsi sydämellä käyttäväni ihan oikean kokoisia vaatteita. Farkut ovat ostettaessa nippanappa kiinni menevät, paitojen kokoja pähkäillessä päädyn lähes aina hieman isompaan kokoon. Ja silti ne saatanan rätit eivät voi millään pysyä paikoillaan. En liioittele lainkaan sanoessani, että menee koko vitun päivä pilalle kun on ihmisten ilmoilla ja ainoa asia, mihin voit keskittyä on se, että vaatteet pysyvät päällä. Saatana.

Tähän asiaan on tultava muutos. Päällä pysymättömät vaatekappaleet luokiteltava laittomiksi!!!!!!!!!!

Ja sitten seuraavaan aiheeseen. Tänään on tylsä sunnuntai, aamukaffit on juotu ja kakattaa. Pyykinpesukone ei pyöri tällä kertaa eikä siivoaminenkaan kiinnosta. Musiikki ei raikaa.

Nyt menen kakalle ja sen jälkeen kuuntelen ehkä musiikkia ja makaan sängyssä. Sen enempää en voi luvata teille tällä kertaa, rakkaat faniseni.

Somaa sunnuntaita kaikille! Ja tällä kertaa ihan kaikille!