Etenkin itse kyhätyt sellaiset. Päätinpä huvikseni kokeilla (taas) taitojani ja leikkasin vanhoista kulahtaneista housuistani shortsit. Lopputulos?

Yhtä paska kuin kaikkina aiempinakin kertoina.

Mikä siinä on, että koskaan niistä saatanan riivatuista lahkeista ei voi tulla ensinnäkin A) SAMANpituiset ja B) SOPIVAN pituiset? MIKÄ SIINÄ ON?!

Kun olet saanut lahkeet ihan okei -pituuteen, katsahdat pöksyjä takaapäin ja tajuat: ne on taas lyhyemmät takaa kuin edestä. Päädyt saksimaan lahkeita edestä _vain pikkiriikkisen_ verran. Sana pikkiriikkinen on muuten harvinaisen typerä sana, jos ette ole huomanneet. Takaisin asiaan; tämän toimenpiteen jälkeen tajuat, että lahkeet ovat nyt joka puolelta aivan liian lyhyet ja sääresi eivät näytä alkuunkaan hyvältä niissä. Sakset lentävät kaaressa nurkkaan ja ilmoille kajahtaa kirosana jos toinenkin.

Olen tullut siihen lopputulemaan, että vaikka budjettini kannalta olisi parasta suosia itse kyhättyjä paskashortseja, niin minä en niitä tänä(kään) kesänä tee enkä käytä. Ostan siis vitun shortsini joko kirppikseltä ja/tai halpisteiniliikkeestä. 

Siitä päästäisiinkin sutjakasti aiheeseen vaatteiden hinnat, mutta olen nyt liian laiska kirjoittamaan aiheesta, joten saatte, rakkaat faniseni päätellä pienten päidenne sisälmyksissä, että mitäköhän olisin mahtanut aiheesta kirjoittaa. Nyt kuivaan hiukseni ja lähden tallustelemaan kohti kauppaa. Jos luulitte, että kesään liittyvät kirjoitukset olivat tässä, olette väärässä. Niin hupsun mukava vuodenaika kuin se kesä onkin, niin myöntäkää hei nyt itsekin; onhan siinä moni asia aivan vitun syvältä.

Kerron aiheesta lisää myöhemmin.

(VITTU onpas kello jo helvetin paljon! Nyt liikettä niveliin, helvetti soikoon!!!)