Turha päivä on päivä, jona sinulla ei ole mitään suunnitelmia, ei mitään velvollisuuksia, ei mitään kotitöitä. Ei mitään. 

Tänään on sellainen päivä. Pyykinpesukone pyörii pesten turhaan turhia vaatekappaleita. Allekirjoittanut on ollut liian ahkera pyykinpesijä. Vittu.

Kämppä on suurilta osin siisti. Ei tarvitse siivota.

Väsyttää. Allekirjoittanut on nukkunut vittuuntuneena katkonaisesti viime yön.

Tällaisina päivinä tekisi mieli tehdä jotain mukamas hyödyllistä; värjätä hiukset, shoppailla... Sen tekisinkin, jos ongelmana ei olisi raha. Sen puute. Vittu part 2.

Voiko olla olemassa turhempaa päivää? Tarvitsen keinon skipata turhat päivät. 


Tässä hupsuja kirjoitellessa tuli mieleeni Facebook ja sen turhuus.

"Facebook on Internetissä toimiva turha yhteisöpalvelu. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden typerän käyttäjäprofiilin luomiseen sekä yhteydenpitoon ystäviensä ja 200:n turhan muka-frendin kanssa. Facebookissa on myös mahdollista liittyä erilaisiin myötähäpeää aiheuttaviin yhteisöihin ja saada tietoa tulevista tapahtumista, joihin ketään täysjärkistä ei kiinnosta osallistua."


Tämähän ei ole miltään osin uusi mielipide, mutta tuon sen silti julki. Ihmiset, jotka elävät Facebookin kautta ovat jotenkin... arveluttavia. Onkohan heillä kaikki ihan ok?

Facebookiin lisätään joka ikinen henkilökohtaista elämää koskeva asia. Parisuhde, sen muutokset, kaikki menot, kaikki tiedot kaikesta. Heti kun naispuolinen FB-käyttäjä pamahtaa paksuksi niin sivu täyttyy mammajutuista. Joka ikisestä äitiyteen edes 0,1 % liittyvästä asiasta täytyy tykätä. Joka ikinen vitun artikkeli, jossa mainitaan sana äiti tai lapsi täytyy jakaa. Yhtäkkiä ollaan niin maan perusteellisen ymmärtäväistä jokaista tällaista artikkelia kohtaan. "Nii-in, totta on, sellaisia ne lapset on, hah hah, hassua! :D<3<3<3" "Tämä pitää paikkansa sataprosenttisesti!" "Tuttu tunne! Hah hah, hupsua! :D" 

Ollaan niin vitun myötäilevää.

Äitiys aiheuttaa myötäilyä. Onpa oksettavaa.

Oksettavaa on myös haju, jota erittyy allekirjoittaneesta, joka on käynyt viimeksi eilen suihkussa. Siispä nyt on virallisesti aika siirtyä suihkun puolelle.


Täten toivotan hyvää päivänjatkoa rakkaille faneilleni, paitsi heille, jotka tunnistivat itsensä oksettavista myötäilijöistä.


Goodbye!!!