Olin kirjautumassa vittu Demiin tehdäkseni kyselyn ihmisten lempipaskasta, mutta ne perkeleet ovat bannanneet minut - taas. Ei se mitään, tämä onkin mukavampi paikka analysoida paskaa.

Me kaikki tiedämme paskan erinäiset muodot. On ripulipaskaa, ja ripulin ja normaalipaskan välimuotopaska, jonka pyyhkimiseen menee koko vessapaperirulla. Ja sitten on allekirjoittaneen lemppari; haastava, mutta kiinteä paska, joka hartaan ponnistuksen tuloksena tulee kerralla ulos, ei tahraa eikä jää haisemaan perseeseen. Se jos mikä on upea paska, varsinkin jos on kiire ja täytyy paskantaa pikaisesti.


Tänään on meno erääseen mukavaan paikkaan erään mukavan kanssa, mutta vittu soikoon, tajusin, ettei minulla ole taaskaan aamupalaa. Satan.


Pesukone pyörii vielä hieman alle tunnin - ja siitä puheenollen; kerrostalossa asuvat, YLIVAROVAISET ihmiset ovat harvinaisen perseestä. "Uskallanko pestä pyykkiä illalla? ;o Tuleeko häätö, jos tiskaan yöllä? ;o Saanko mennä suihkuun myöhään illalla? ;ssss"


Mitä vittua?


Uskallatko pestä pyykkiä illalla? USKALLATKO?! No vittu et varmasti uskalla. Kyllä minä vielä syyn keksin, anna minun miettiä hetki... Ei, en keksikään yhtään ainutta syytä, miksi ihmiset eivät USKALLA elää omassa kodissaan. Vitun nysvät.

Luinpa joskus huvikseni jotain typerien ihmisten keskusteluketjua, jossa pohdittiin, että mitä sitä sitten uskaltaa kerrostalokodissa tehdä ilta-/yöikaan?

Kaikkein nyhveröimmät siellä kirjoittelivat, etteivät vedä vessaa öisin ja yöksi laitetaan vettä kannuun, ettei tarvitse laskea vettä hanasta. 


WHAT THE...?!?


Saanko kuolla nauruun? XD


Nyt jalkani ovat mystisesti kipeytyneet ja aamuinen nälkä stressaa mieltäni. Taidan ottaa vielä pienehkön annoksen jäätelöä ja painua sitten pehkuihin.


Ilta ei ole enää kovin nuori, joten suon teille, rakkaat faniseni oikeuden mennä nukkumaan.


Helvetin hyvää yötä kaikille!