Se ohjelma on kaikessa viihdyttävyydessään perseestä. Miksikö? Koska siinä ohjelmassa ei tunnu olevan mitään rajaa laihtumisen kanssa. Kun läskikokelas hypähtää (hypähtää... yeah right... ei läskikokelas hypähdä yhtään mihinkään vahingossakaan ;D;D;F;F;D;D,;D,;D) NIIN TAKAISIN ASIAAN.... kröhöm... kun läskikokelas kipuaa vaa'alle on pudotustuomio poikkeuksetta 20-30 kiloa abouttiarallaa. Ei siinä mitään, monilla läskikokelaista on todella varaa pudottaa se 30 kiloa, mutta sitten, SITTEN... Kun läskikokelas ei puolen vuoden päästä olekaan läskikokelas vaan normaalipainoinen ihmishenkilö, niin laihdutukselle ei tule siltikään loppua, vaan jo mietitään, että paljonko pitää vielä nipistää. Mitä veetä?!? En ole itse mikään fitness-henkilö enkä ihaile superlihaksikasta kroppaa, mutta minusta on pöyristyttävää, ettei ex-läskikokelailla saa olla grammaakaan rasvaa kropassa tai muuten ollaan hiki hatussa suunnittelemassa uutta painonpudotusmetodia, jolla saadaan jokainen mikroskooppisen pieni rasvahiukkanen pois vartalosta. JOKU RAJA. 

 

Saatana.

 

Vaikka omalta osaltani tunnen myös myötätuntoa Juttaputtaa kohtaan katsellessani ex-läskikokelasta, joka puolen vuoden superkidutuksen loputtua oli jonkun ajan kuluttua tadaa: taas läski. Juttaputta on varmaan kironnut mielessään, että helvetin helvetti, miksi minä käytin kallisarvoista aikaani tuohonkin läskikokelaaseen?!? Olisin senkin ajan voinut tehdä jotain ihmismäistä, enkä valmentaa kropastaan kiinnostumatonta ihmistä mukamas kiinnostumaan siitä. Satan 666!

 

Nyt asuntoni vaatisi siivousta ja putsausta, mutta olen niin perkeleen laiska saatana. Pitäisikö tehdä hupsu tempaus ja laittaa siivoten kello 1:21 yöllä?!? Ehkäpä... Nyt minä ajaudun pois blogin parista, sayonara!!!!!!!