Jos kesän jälkeen mietit, että miten ne kaikki aurinkoiset kesäpäivät hujahtikaan ohi kuin huomaamatta, voi se johtua siitä, että niitä aurinkoisia kesäpäiviä ei ole vittu ollut.

No, allekirjoittanut ei voi väittää olevansa hellefani, itse asiassa allekirjoittanut voi fyysisesti pahoin helteestä, joten siksi hänelle sopii vallan mainiosti viileämmät kesäkelit ja myös sade. Mutta on se nyt kumma, että tällaista epämääräistä vuodenaikaa kutsutaan kesäksi?! Olisikohan eduskunnalla syytä miettiä kesäkelittömän kesän nimityksen muuttamista inhimillisemmäksi, kuten vaikkapa esimerkiksi Vähän Kesäisempi Vuodenaika Kuin Talvi. Tällöin Suomen vuodenajat olisivat kevät, Vähän Kesäisempi Vuodenaika Kuin Talvi, syksy ja talvi. 

 

Nyt minua väsyttää ja eiliset Salkkarit olivat taas kaikessa yliampuvuudessaan täyttä paskaa. Salkkareiden juonenkäänteitä seuraillessani en voi muuta kuin hymähdellä huvittuneena miettiessäni, kuinka näyttelijäkaartin jäsenet vuoronperään marssivat käsikirjoittajien puheille ilmoittaen, että nyt on elämä saanut vihdoin ja viimein jonkun järkevän suunnan ja Salkkarit saavat jäädä historiaan. Käsikirjoittajat ryhtyvät tuumasta toimeen ja kynät sauhuten kirjoittavat, että Rönkkö (mikä vitun nimi se edes on??) karkaa vankilasta (hei please...jotain rajaa) ja tunkeutuu typeriin tanssiaisiin, sitten vähän boom boom boom pow ja kaikki kuolee. 

Huolimatta Salkkareiden yleisestä tasosta on tuon sortin käsikirjoitus jo ihan liian iso vitsi. 

 

Nyt minä kirjaudun ulos blogin ihmeellisestä maailmasta ja teen jotain. Ilta on vielä nuori, joten tehkää rakkaat faniseni jotain tai olkaa tekemättä, ihan vitun sama oikeastaan.

 

Bye byeeeee!!!