Demi on perseestä, mutta senhän me kaikki tiedämmekin. Toivon, etteivät demputtajat ota tätä artikkelia henkilökohtaisena loukkauksena, josta täytyy nostaa kunnianloukkaussyyte allekirjoittanutta kohtaan. Koska haluan vain kertoa mikä on perseestä ilman, että kohdistan asiani tiettyyn/tiettyihin henkilöihin, jätän nimimerkit ja muut yksityiskohdat pois. Joten ASIAAN, BITCHES! 

"Kysy tytöltä/naiselta, joka sitätätätuota vittu päläpäläpälä pruut!!1"

MIKSI VITUSSA MINÄ KYSYISIN YHTÄÄN MITÄÄN?! MIKSI VITUSSA MINUA _KIINNOSTAISI_ KYSYÄ YHTÄÄN MITÄÄN?!? Saatana. Oletko joku spesiaali ylijumala, jonka elämä on niin ainutlaatuisen spesiaalia, että se herättää lukuisia kysymyksiä kanssaihmisissä?? Niinpä - et vittu ole.

"Miten saan ihastuksen vastaamaan viesteihin? Auttakaa pliis :(!!!!!!"

Olemalla kiinnostava ihastuXesi silmissä - that's it. Uskokaa huviksenne, että kaikenmaailman vippaskonstit "ihastuxen" huomion saamiseksi ovat pelkkää ajantuhlausta ja lisäksi lapsellista paskaa. Kunhan kasvatte ihan vain parikin vuotta tulette huomaamaan, että kunnolliset ihmissuhteet etenevät ja pysyvät yllä ihan ilman mitään ihmeellisiä pelejä ja kikkailuja. Joten olkaa kilttejä ja uskokaa jo vihdoin: jos hän ei vastaa - HÄNTÄ EI KIINNOSTA. 

 

Näitähän on vaikka millä mitalla, mutta olen juuri nyt liian väsynyt opastaakseni teitä elämän asioissa. Mutta sen minä vielä kerron, että uskokaa huviksenne allekirjoittanutta ja lopettakaa jo ne ainaiset keskustelut, joissa itkette kun poikuli ei vastaa ja haluatte että se vastaa ja että sitä kiinnostaa, vaikka joka ikinen merkki viittaa siihen, ettei vittuakaan kiinnosta. Uskokaa myös huviksenne, että ne keskustelut, joissa kyselette demputtajilta, että mitäköhän joku poikuliini mahtaa teistä ajatella, ovat lapsellista ja typerää paskaa. Kun kasvatte niin huomaatte, että elämää eletäänkin niin, että ollaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa ja asiat selvitetään kysymällä ja puhumalla, ei arvuuttelemalla nettipalstoilla. Kun kasvatte niin ymmärrätte, että kun sinusta tuntuu, ettei *häntä* kiinnosta, niin asia on juuri niin. Vaisto on aina oikeassa, siihen jos johonkin kannattaa luottaa. Ymmärrät, että kun *häntä* ei kiinnosta, niin asia on niin ja etsit uuden kohteen etkä itke netissä että yhyy byhyy.

Ja siinä vaiheessa, kun sanan ihastus käyttö loppuu, tiedät olevasi askeleen lähempänä aikuisuutta.

 

Nyt minä kirjaudun taas ulos blogin ihmeellisestä maailmasta ja... en kyllä yhtään tiedä, mitä teen?????? Olen väsynyt, mutta aivoni eivät tahdo nukkua. Ehkä kaffia? Oli meinaan iltapäiväkaffit sen verran kamalaa paskaa taas kerran, että piti jättää ryystäminen kesken ja päivän kofeiiniannos jäi rutkasti liian alhaiseksi.

 

Moikka moi ja hyvää juhannusta kaikille uljaille faneilleni, vaikkakin rehellisesti sanoen juhannus on turhaa, ylihehkutettua kuraa!