En voisi olla enempää tosissani sanoessani, että olen kurkkuani myöten täynnä kaikenmaailman vitun teinijuttuja, teini-ilmiöitä ja teinisanoja. Minkä takia asioista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä, vaan joka ikisestä asiasta täytyy vääntää joku helvetin teiniversio?

Kuten esimerkiksi omakuva on SELFIE, ja sitten sana SELFIE näkyy jatkuvasti vittu jossain. SELFIE, SELFIE, SELFIE, SELFIE, SELFIE, SELFIE, SELFIE, SELFIE.

T u r p a  k i i n n i !!!

 

Ja miksi vitussa niitä vitun HÄSHTÄGEJÄ täytyy lisäillä sanojen eteen?! En tiedä, onko se joku Twitterin tekninen toimimisedellytys ja täten muodostunut teinijutuksi, mutta saatanan ärsyttävää se joka tapauksessa on. (Toim. huom. Mielenkiinnosta allekirjoittanut lukaisi pari faktaa hashtageista ja tosiaan näyttäisi siltä, että "häshtägillä" on olevinaan tärkeä virka internetin ihmeellisessä maailmassa. Joka tapauksessa se on ärsyttävä ja typerä asia ja se pitäisi hoidella pois päiväjärjestyksestä.)

 

Olen myös miettinyt hiljaa (ja vähemmän hiljaa) mielessäni, että miksi suurin osa teineistä lähtee mukaan teinijuttuihin?!? Siis minkä takia kukaan ei ole silleen että kas, onpa tuossa vammainen teinijuttu, enpä lähde nolaamaan itseäni menemällä siihen mukaan. Mutta sen sijaan, kun yksi teini (tai teinin ihku idoli) kuvittelee kansaa kiinnostavan hänen vitun raejuustonsa ja raejuuston lisukkeet ja näin ollen kuvaa sitä vitun raejuustoaan Facebookiin, ottaa teini mallia ja sitten toinen, kolmas, neljäs, viides, kuudes... MIKSI?????????????????????????????????????

Ja ylipäätään mistä vitusta joku, joku edes alunperinkään saa idean kuvata jotain vitun raejuustoa ja laittaa siitä kuvia nettiin?!? MIKÄ IHMISIÄ VAIVAA?????????????????????????????????

Tämä elämä ei ole allekirjoittanutta varten. Teinipelleilyt vituttavat liikaa, massameininki vituttaa liikaa. 

Samaan kategoriaan liittyy se, että "kaikki naiset" meikkaavat alusta loppuun pärstänsä kaikilla maailman mahdollisilla meikeillä. M I K S I - jos - naamassasi on yksi tai kaksi finniä ja pari himmeästi punoittavaa kohtaa - M I K S I sinun pitää tunkea se lärvi täyteen pohjustusvoidetta, meikkivoidetta, peitepuikkoa ja puuteria?????????? "Siksi, että rakastan meikkaamista, onko se sinulta pois!" No, kieltämättä onneksi se ei ole minulta pois. Mutta en millään kykene käsittämään, että miksi niin mitättömän asian takia täytyy peittää koko helvetin naama meikin alle. Kukaan - EI KUKAAN - katso ihmeissään, jos sinulla on punoittava finni naamassa tai muuten pieni punoittava kohta jossain kohtaa lärviäsi.

Siis: ei KUKAAN. Koska ihmisen naamassa kuuluu näkyä eloa - niin mikäli ihminen on elossa. Tämän naaman peittoon paklaamisen voisi rinnastaa siihen, että kun hiuksista tuli kampaajan (tai omien pikku kätösten) jäljiltä omaan makuusi liian lyhyet, vedät samantien kaiken pois. Kuinka moni tekisi niin?? Okei, meikkiä LISÄTÄÄN, ja esimerkissä hiukset POISTETAAN, mutta ymmärtänette POINTIN, vai?!?

Onneksi tosiaan typerien ihmisten turhanpäiväiset meikkihömpötykset eivät vaikuta minun elämääni. Kunhan vain mietin, että mikä tekee ihmisistä tyhmiä?

Sitä minä en tiedä, tiedättekö te, rakkaat faniseni?

 

Nyt lähden puh pah pelistä pois ja kuivaan hiukseni. Sen jälkeen lähden ehkä johonkin, josta voi ostaa jotain tällaisena typeränä erikoispäivänä.

 

Illanjatkoja sinulle, sinulle, sinulle ja myös sinulle!!!