Viime yönä itse väsättyä jääkahvia ryystäessäni ja Juutuupperi-videoita katsellessani mieleeni juolahti asia, joka vituttaa: me kaikki tiedämme, että Juutuupperi on täynnä teinixien meikkaustuuttorealeja...tuuttoreja...tutorele...

tuuttoreleita... WHAT FUCKING EVER?!?!?............. koska ilmeisesti teinixit eivät oikein handlaa meikkauksen saloja elleivät kopioi niitä toisiltaan. (TUTORIALEJA?!)

Oli miten oli, nämä meikkaustuutto... no vittu ne, alkavat poikkeuksetta pitkästyttävällä, tyhjänpäiväisellä lässytyksellä tyyliin: "Hi guys, my name is *TÄHÄN JOKU VITUN NIMI*, thank you for watching, I love you guys, I really do, XOXO, I've been asked soooo many times to do a makeup tutorial, so I decided to do it! XD Muaahh, I love you guysssss, XOXO XOXO XOXO<3<3 So the products I'm going to use, are..." ja vitusti liian pitkä selostus tuotteista, niiden nimistä, niiden sisällöistä, ostopaikoista ja siitä, että mitä mieltä kyseinen tyyppi mahtaa nyt näistä kaikista kymmenestä tuotteestaan olla ja suositteleeko vaiko ei ja kenelle suosittelee ja kenelle vittu ei.

TURPA KIINNI JA MEIKKIÄ LÄRVIIN.

 

Samaan kategoriaan voinemme niputtaa (taas kerran...) teinixien suosimat videot, jotka kulkevat Juutuupperissa nimillä "My morning routine", "My morning routine for school", "My night routine", ja nimensä mukaisesti teinixit esittelevät videoilla rutiinejaan. Anteeksi, mutta sinulla mahtaa olla melkoisen tylsä elämä, mikäli hankit siihen sisältöä katsomalla Juutuupperista, kuinka teinixit rasvaavat lärvejään, pesevät hampaitaan ja menevät peiton alle.

What the fuck?! Kuka, siis kuka näitä ilmiöitä keksii? Kuten sanottua, tämä elämä ei ole allekirjoittanutta varten. Niin käsittämättömiä asioita ihmiset jakavat netissä, ettei tosikaan.

Nyt allekirjoittanut lähtee ruuanvalmistuksen pariin ja sen jälkeen TV:n pariin. 

 

Hauskaa yönjatkoa uljaille faneilleni!