Allekirjoittanut tilasi verhot, 2 x 2 kappaletta ja odotti ikuisuuden riepuja saapuvaksi. Kun vihdoin ja viimein koitti onnenpäivä ja verhot saapuivat, hyppeli allekirjoittanut ilon loikkia hakemaan paketin. Allekirjoittaneella on verhotangoissa klipsusysteemi, ja näin allekirjoittanut alkoi tuskanhiki valuen kiinnittää verhoja pikku hiljaa paikoilleen. Kyseinen toimenpide on muuten harvinaisen raskas ja perseestä, nimittäin kyseisen toimenpiteen työasento on kädet ylhäällä, pää ylhäällä (niska almost katkeamispisteessä) ja yritä nyt siinä samassa availla niitä tiukkoja klipsuja ja laittaa vielä verho siihen kiinni. Siispä tuskanhiki valuen allekirjoittanut laittoi verhot paikoilleen kunnes... vittu.

 

Klipsut eivät riitä.

 

Toinen vittu. Eikun vaan verho irti ja hamuamaan lisää klipsuja verhotangosta. Kas näin. Ja taas tuskanhiki valuen allekirjoittanut laittaa verhoa hitaasti mutta varmasti paikoilleen. Nyt se on paikoillaan, mutta...

 

Toisessa kulmassa on liikaa klipsuja ja verho jää näin ollen rumasti puolitiehen. 

 

Eikun verho uudestaan irti ja taas saatana sama toimenpide kuin aiempiankin kertoina. Noniin, johan onnistui. Mikä on lopputulos?

 

Verhot ovat auttamatta liian lyhyet.

 

Vittu? 

 

Ja verho irti ja pari vittua ilmoille. Verhoperkeleet menköön vaihtoon. Strategisten varmistusmittaussessioiden päätteeksi allekirjoittanut päätti viisaana henkilönä antaa mittanauhan sujahtaa itsekseen takaisin siihen... no vittu siihen, mikä "kela" se onkaan olevinaan. Voin kertoa, että kun mittanauha sujahtaa takaisin "siihen" yli kahden metrin matkalta niin se menee kovaa ja kyllä - se menee sormille. Ai vittu. Tuli verta.

Olikohan allekirjoittaneen ilta perseestä?

 

Nyt minä menen tekemään jotain, hyvää yönjatkoa rakkaille faneilleni!!!!