Jos joku tässä maailmassa on katsojien aliarviointia niin Ostos-TV ja sen surkuhupaisat paskamainokset. Otetaan joku täysin arkipäiväinen tuote ja esitellään se erittäin heikoilla näyttelijäntaidoilla ja ylitsepursuavalla hehkuttamisella ja oletetaan, että uppoaa kuin veitsi sulaan voihin? Minusta ette saa asiakastanne typerillä kikkailuillanne, sen minä vaan sanon. Saatana.

Otetaan esimerkiksi hiustenmuotoiluvempain, joka on (vittu olevinaan) jotenkin ERILAINEN, PAREMPI, UPEAMPI, MAHTAVAMPI JA LOISTOKKAAMPI kuin yksikään muu hiustenmuotoiluvempain maailmassa. Sitten sitä esitellään niin, että tehdään tahallaan huonoa jälkeä vempaimella X, ja seuraavaksi ohjaaja käskee näyttämään nyrpeää naamaa. Seuraavassa otoksessa muotoillaan kultakutrit tällä vitun mahtavalla vempaimella ja johan elämä on mallillaan ja yleisö huokailee ihastuksesta. Voi vitun vittu sanon minä. Käsi pystyyn, kuka idiootti lankeaa näihin?

Surkuhupaisat paskamainokset ovat samaa luokkaa kuin se, että minä väitän kivenkovaan, että espoolainen männynkäpy on jollain tapaa erilainen kuin oululainen männynkäpy. Ja tekisin kaikkeni, että uskoisit, että asia todella on niin.

Voihan helvetin ostos-tv:t ja männynkävyt, minä menen nyt sänkyyn makaamaan X-asentoon ja unelmoimaan.

 

Hauskaa yönjatkoa rakkaille faneilleni!!!