Mietitään tilannetta, että menet treffeille miehen kanssa ja viihdytte hyvin keskenänne. Illan hämärtyessä mies luulee olevansa kovinkin ovela ja pyytää sinut mukamas-katsomaan-uutta-asuntoaan-ja-arvostelemaan-sisustustaan-ja-vitut, ja ehdottaa että lähdette nyt heti!

Tietenkin fiksuna naisena tiedät mihin mies tähtää. Et haluaisi olla helppo nakki, mutta totta helvetissä haluat itsekin koeajaa äijän ennen kuin päätät, onko hänessä mitään potentiaalia alkuunkaan. Ai et halua? Älä selitä!

Nyt päästään itse ongelmaan: ollako ei-helppo ja kieltäytyä, ja ottaa riski että mies hylkää sinut heti ensimmäisten treffien jälkeen, koska et olekaan alakertaa jakeleva ihmisraunio? No, siinähän hylkää, onneksi oli ekat ja vikat treffit. Niinhän? Mutta entä jos mies onkin kettu (eli punakettu (Vulpes vulpes) on koko Suomessa esiintyvä, yleensä punaruskea koiraeläin. Se on nykyisin maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin) ja odottaakin vasta vaikka kolmansiin treffeihin, että heruiskohan sillon, ja jos ei heru, niin se on siinä sit! Tällöin olet joka tapauksessa hävinnyt koko pelin, vaikka luulit olevasi arvostettava nainen joka pitää haarat visusti supussa AINAKIN sen kolme treffikertaa.

Ehkä päätätkin antaa vaan palaa ja hyppäät vällyjen väliin ekoilla treffeillä? Tällöin on riskinä, että mies ottaa haluamansa ja neuvoo sitten suorimman reitin ulko-ovelle.

Tai ehkä oletkin niin kone sängyssä, että mies päättää pitää sinut hetken vakkarina ja pitää sinut siinä uskossa, että meistä tulee vielä jonain kauniina päivänä onnellinen pariskunta, sinä saamarin lutka ihana nainen!<3

Ja nyt, koska olet saamarin lutka miehen silmissä, sinulla ei ole enää mainittavaa ihmisarvoa ja muutaman ikimuistoisen panon jälkeen sinut voi heivatakin sitten huishelevettiin.

Tiivistettynä homma menee siis niin, että olit millainen tahansa, teit tai et tehnyt mitä tahansa tai ihan mitä ikinä tahansa vittu niin koskaan ei kannata antaa.

Mutta aina kannattaa syödä raejuustoa ja juoda Frezza Moccaa! Tosin paremman puutteessa Frezza Vanillakin käy.