En ole pitkään aikaan kirjoittanut siitä, että mikä on perseestä, mutta asiaan tulee nyt muutos. Koska ollaanpa nyt ihan rehellisiä; elämässä on kuitenkin paljon asioita, jotka ovat erittäin syvältä persreiästä.

 

Hankalat ihmiset. Ei auta vaikka kuinka yrittäisit ymmärtää ja joustaa ja ajatella, että ehkä asia tosiaan on näin niin kuin hän sanoo. VITTU EI!!! Hankala ihminen on aina HANKALA. Ja perseestä. Huonompi homma on, jos sattuu (jostain kumman syystä) pitämään tällaisesta hankalasta ihmisestä. Silloin ei olekaan helppoa todeta, että "olet perseestä. Hyvää loppuelämää."

 

Kaikki ensimmäiset asiat. 

 

Ensimmäiset treffit. Hermostuttaa liikaa ja tuntuu, että näyttää idiootilta vaikka vain istuisi paikallaan. Kuinka säälittävää? No ihan TOSI säälittävää!

Ensimmäinen työpäivä. Kaikki työkaverit esittävät noin 120 kertaa mukavampaa kuin todellisuudessa ovat. Toisena päivänä ei tarvitse enää panostaa ensivaikutelmaan, joten näet, että nämä "ihanat naiset ja mahtavan hauskat humoristimiehet" ovat oikeastaan ihan kuin perseeseen ammuttuja karhuja.

Ensimmäinen koulupäivä. Ei voi tietää, minkälaiseen helvettiin on joutumassa. Entä jos luokalla on joku ruma ällö joka ihastuu sinuun päätä pahkaa ja piinaa sinua koko opiskeluajan? PAINAJAINEN.

 

Fiksuinta on skipata kaikki ensimmäiset asiat ja näin välttyä vitutukselta.