Elämän pienet ilot? Pah. Mietitään mieluummin elämän pieniä asioita, jotka ovat päin persettä tai juuri sieltä;

1. Käyttötavaroiden ja vaatteiden kuluminen ja nuhjaantuminen. Olen perfektionisti. ONKO SE SINUN ONGELMASI HÄH?!? Anteeksi, vallan hurjistuin. Takaisin asiaan.

2. Demi. Ai miksi? Koska olin mikä tahansa setänen niin aina saan bannia ja muutenkin koko mesta on ihan vammainen. Ihan tiedoksenne vaan. VAMMAINEN. HAH.

3. Suklaamunien puute. Tarvitsen suklaamunan. Kyöpelin. ...ttu.

4. Yliväsymys. Se vittumainen olotila, jonka vuoksi uni ei enää tule tai tulee aivan liian myöhään.

5. Joka perkeleen raosta pilkistelevä kirkas auringonvalo silloin, kun yrität nukkua. Saan vittu päänsärkyä moisesta.

6. Tyhjät hyllyt kaupoissa. Tulinko minä tänne katselemaan tyhjyyttä vai ostamaan jotain?! HÄ?!!! Ai pitää tulla aikaisemmin kauppaan, jos haluaa saadakin jotain? IHAN SAMA, I DON'T CARE ETC.

7. Turha yskä. Ai mikä se sellainen on? No se on tietysti kuiva yskä, joka vain tulee uudestaan ja uudestaan ja laittaa vituttamaan. Vaan toista on aito kunnon räänirtoamisyskä, josta on jotain hyötyäkin. En tiedä, onko se yhdyssana vaiko ei, mutta ketä kiinnostaa?

8. Epälojaalit faniset. Sivunäyttöjen määräkäyrä on viime päivinä ollut uhkaavasti laskusuuntainen, joten nyt joku roti, rakkaat faniseni ja takaisin asian ääreen!!!!!

9. Määräkäyrä kuulostaa jonkin sortin mäyrältä. Välihuomautus.

10. En keksi. Menen nyt lämpimään suihkuun ja sen jälkeen juon ehkä yökaffia. Jos en jaksa niin sitten en juo. SIMPPELIÄ. Parin tunnin sisään menen nukkumaan. Aion uneksia vaatteista.

 

Hupsua illanjatkoa rakkaille faneilleni - niin paitsi muutamille epälojaaleille yksilöille.