Perseestä on se, kun olet liittämässä tekstiviestiin supermahtavan liitteen, mutta se on liian iso ja tulee vitunmoinen ERROR.

Perseestä on se, kun puhelin pimputtelee somaa sävelmää, mutta vasta alkuinnostuksen jälkeen muistat, että se soma sävelmä olikin vain sähköpostin eikä suinkaan viestin merkkiääni. Vittu?

Perseestä on se, kun sinulla on niin kuiva iho, että sitä ei pitäisi kastella liikaa tai muuten se räjähtää käsiin ja kuivuu kokoon, mutta yösuihku on must ja aamusuihku on vielä enemmän must. Lopputulos on, että ihosi räjähtää käsiin ja kuivuu kokoon ja sinua vituttaa. Tai tässä tapauksessa minua.

Perseestä on se, kun et löydä sopivaa kosteusvoidetta ihollesi. Aina, kun luulet löytäneesi The Kosteusvoiteen tajuat, ettei se nyt niin täydellinen ollutkaan.

Perseestä on se, kun ihmiset ottavat joka ikisen sanomasi asian kirjaimellisesti.

Perseestä on se, kun on nukahtanut yöllä kosteilla hiuksilla ja aamulla herätessä ne ovat edelleen ihan perkeleen kosteat. Se on ihan vitun ällöttävää. Vittu? Vittu!

Perseestä on olla perfektionisti.

Perseestä on se, kun olet tottunut uuteen elektroniseen vempaimeesi etkä enää löydä siitä mitään jänniä toimintoja. Vittu x 3500.

Perseestä on se, kun tavallaan haluaisit olla säästeliäs ja tehdä perkeleen viisaita ostoksia, käyttää rahaa minimaalisesti ja tehdä isoja satseja safkaa, koska sehän on fiksua jii än ee. Mutta kun se on niin perkeleen vaivalloista. Luovutat etkä enää laske jokaista senttiä, koska on nyt vaan helpompaa ostaa tuote X paikasta XX, vaikka sen saisi hieman halvemmalla paikasta XXXXX. Ja pian olet rahaton. Vituttaako se? En kerro.

Perseestä on se, kun on liikaa jänniä suunnitelmia tulevaisuuden varalle etkä tiedä, että moniko niistä toteutuu. Haaveileminen on "puoli ruokaa"? Ja paskat. Asioiden täytyy tapahtua tai muuten ne ovat ihan perseestä.

 

Nyt minä otan kulauksen MAITOA ja sitten teen jotain. Kello on aikalailla paljon, mutta se ei nyt haittaa. Ilta ei ole enää nuori, joten menkäämme nukkumaan. Luulen, että se on hyvä idea.

 

Hauskaa yötä teille, rakkaat faniseni!