Allekirjoittaneen pitäisi olla tunnollisesti nukkumassa, mutta mielessä syyhyää taas uusi aihe, josta täytyy kertoa teille, rakkaat faniseni. Pesukonekin pyörii kuin hyrrä konsanaan, joten tässä on muutenkin pakko valvoskella. Ai oliko pesukone pakko laittaa käyntiin yöllä? No, siitä voimme olla montaa mieltä.

Aiheeseen >


Sanonnat/sananlaskut.


...ttu mitä ...kaa, sanon minä. Koska en ole sanontojen ylin ystävä enkä näin ollen muista moniakaan ulkoa, käyttäkäämme googlea ja copypastea.EI HAUKKU HAAVAA TEE ELLEI PISKI PUREMAAN PÄÄSE.


Sherlock? Toki tässä on perimmäisenä ajatuksena se, että haukkuminen ei tee haavaa mutta jos koira puree, niin sitten tulee haava. Asianhan voisi ajatella myös niin, että haukku ja piski = sama asia, jolloin... täh?!? Antaa olla!

Kuvittele tähän kohtaan äänekäs seinäkello (tik...tak...tik...tak...) ja allekirjoittanut, joka istuu hiljaa paikallaan ja pyörittelee silmiään.JOHAN OTTI OHRALEIPÄ. 


... Siis mitä?!! Tässä nyt ei ole millin vertaa järkeä. En osaa edes analysoida moista sanontaa, niin uskomattoman typerä se on.


PAREMPI PYY PIVOSSA KUIN KYMMENEN OKSALLA.


Tämä, TÄMÄ. Tämä on allekirjoittaneen henkilökohtainen, ikuinen vihan kohde. Siis minkä ihmeen takia se on nyt niin kauhean paljon parempi, että on se yksi pyy pivossa kuin kymmenen siellä oksalla hillumassa?? Jostain syystä minulle on aina tullut sanasta pivo mieleen povitasku, ja näin ollen jokseenkin eriskummallinen mielikuva pienestä linnusta, joka kurkistelee povitaskusta.

Koska tiesin, ettei pivo tarkoita kuitenkaan minkään sortin taskua, mutta en myöskään tiennyt, että mitä vittua se sitten tarkoittaa, niin piti ihan googlettaa. Ahaa, se on siis 

(vanhentunut) käsien vartalon lähelle muodostama tila

(vanhentunut) kämmen, koura

(vanhentunut) voidaan käyttää myös mittayksikkönä, sylys


Eli näin ollen on parempi, että lintu on kämmenellä, kuin että niitä olisi kymmenen jollain oksalla??? No, tämä typerä sananlasku ei auennut minulle yhtään sen paremmin kuin koskaan aiemminkaan. Ja kyllä; VIHAAN SITÄ EDELLEEN.Sanontojahan on vitusti liikaa näiden muutamien hassujen lisäksi, mutta aivoni eivät jaksa käsitellä niitä enää yhtään enempää. Väsymyskin painaa päälle ja kakattaa. Pesukone pyörii vielä 26 minuuttia. 

Sillä aikaa voinen mennä taas sänkyyn makaamaan ja miettimään maailman hupsua menoa, mutta sanontoihin en tuhlaa ajatustakaan, se on varma!